Olet täällä

Ulrikanhovi - menneiden aikojen tunnelmaa

Kodikas ruokapaikka

Ulrikanhovi sijaitsee idyllisen Loviisan keskustan tuntumassa ja se toimii 1800-luvun lopulla rakennetussa viehättävässä Ulrikakodissa. Tunnelmallisessa ja rauhallisessa ympäristössä voit järjestää juhlan, kokouksen, koulutustilaisuuden tai virkistävän päiväretken n. 60 hengelle. Ulrikanhovissa saat herkullisia lounaita ja päivällisiä. Keittiössä valmistetaan niin maittavaa kotiruokaa kuin suussa sulavia juhla-aterioitakin. Kysy lisää niin suunnitellaan teille sopiva ruokailu!

Käsitöitä, lahjatavaroita ja löytöjä

Hyvien tarjoilujen jälkeen ryhmät voivat piipahtaa myös samassa pihariisissä sijaitsevassa käsityö- ja lahjatavaraliike Ukkolassa. Sieltä voit tehdä mukavia löytöjä kotiin viemisiksi.

Majoitu viihtyisissä huoneissa

Ulrikakodissa voit myös majoittua persoonallisesti ja yksilöllisesti sisustettuihin yhden tai kahden hengen huoneisiin. Lisäksi kesäisin on käytössä piharakennuksessa sijaitseva perhehuone omine suihkuineen ja keittiöineen. Ulrikakodin yli satavuotiasta rakennusta on kunnostettu vanhaa kunnioittaen ja säästäen. Tilaa on noin 26 yöpyjälle. Päärakennuksen huoneet ovat ympärivuotisessa käytössä ja niissä on langaton Internet-yhteys. Suihkut ja wc:t sijaitsevat käytävällä. Pieni keittiö käytössä jääkaappeineen ja mikroineen. Aamiainen tilattaessa.

 

 

Perustiedot: 

Yritys:

Ulrikanhovi

Sijainti:

Loviisassa, noin tunnin ajomatka Helsingistä

Tilat:

Kokoustilat noin 60 hlöä

Ruokailu noin 60 hlöä

Majoitustilat 24 hlö (1-2 hlön huoneet)