Olet täällä

Poukama

Elämykselliset kokoukset ja tilaisuudet meren rannalla

Kaipaatteko tiimin yhteishenkeen parannusta? Ovatko kokoukset aina tylsiä ja tehottomia? Ota meihin yhteyttä niin suunnittelemme kanssanne vauhdikkaan ja tuloksellisen päivän Poukamaan, Porvoon saaristoon!

Vauhdin hurmaa vai rentoutumista tähtitaivaan alla? – Valitaan molemmat!

Poukamassa voitte viettää kokouksia, seminaareja ja koulutuksia laadukkaissa puitteissa ja nykyaikaisilla välineillä. Poukama sijaitsee Porvoon saaristossa Emäsalossa. Jokaiselle ryhmälle rakennetaan tarkkaan miettien ohjelmaa ja tekemistä, joka täydentää tilaisuuden päämääriä. Eräkokit huolehtivat ruuista ja henkilökunta ohjaa aktiviteeteissa. Illalla voi juhlia, nauttia ohjelmasta, rentoutua saunassa ja kylpeä ulkoporepaljussa tähtien alla. Poukamassa voi yöpyä isompikin ryhmä.

Kokoukset ja illanvietot merinäköalalla

Moderneista kokous- ja ryhmätyötiloista aukeaa näkymä merelle. Illanviettotiloina toimivat uniikit Metsästäjän maja, Kalastajan venevaja, Jättikota ja Merisali. Saunaosastolla on erilliset tilat naisille ja miehille sekä uima-allas ja ihana ulkoporepalju. Ohjelmapalvelut suunnitellaan kullekin ryhmälle erikseen. Vaihtoehtoja löytyy niin maalta kuin mereltäkin, leppoisista saaristoretkistä vauhdikkaisiin seikkailukokonaisuuksiin. Oppaiden johdolla koetaan onnistumisia ja parannetaan tiimin henkeä.

Majoitus on 2-4 hengen huoneissa, joissa on oma tv, suihku ja wc. Huoneistohotellissa on 20 huonetta ja yhteensä majoitus järjestyy noin 70 yöpyjälle.

Perustiedot: 

Yritys:

Poukama

Sijainti:

Porvoon Emäsalossa, 45 km Helsingistä

Tilat:

Kokoustilat 10-200 hlöä

Majoitus max. 70 hlöä

Monipuoliset oheisohjelmat myös suurille ryhmille

Palvelut ryhmille yksilöidysti ennakkovarausten mukaisesti