Olet täällä

Malmgårdin linna - Ainutlaatuinen vierailukohde

Historiallinen linna ja nykyaikainen panimo houkuttelevat tutustumaan

Historiallisella Malmgårdin kartanolla on pitkät perinteet. Malmgårdin linnan uusrenessassirakennus on 1880-luvulta, mutta kartanon historia ulottuu aina 1600-luvulle asti. Tänä päivänä Malmgård on erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn, kartanomatkailuun ja oluttuotantoon.

Kiertokäynti linnassa – kulttuurielämys. 

Kartanopuoti. Myydään luomuviljaa eri muodoissa, esim. puurohiutaleita, jauhoja, mysliä, leipää jne., sekä olutta, mehua, hilloa, hunajaa ja lihatuotteita.

Kartanokahvila. Tarjotaan kahvia ja kevyitä lounaita. Soveltuu myös pienehköjä kokouksia varten.

Olutpanimo. Järjestä ryhmällesi tai ystävillesi mieleenpainuva oluthetki panimossa. Panimomestarin opastuksella tutustutaan Malmgårdin oluihin.  Olutmaistiaiset.
 

Asiakaspalaute:
"Tuhannet kiitokset retkemme järjestelystä. Kaikki onnistui niin hyvin, kuin vain voi. Malmgård oli huippu. Olihan  retkellämmekin itse herra Creutz oppaanamme. Ryhmäläisemme olivat aivan haltioituneita Malmgårdin upeudesta ja hyvästä palvelusta." 
"Malmgård on mahtava kohde, ihana linna, asiantunteva opastus ja kaupassa laaja, tasokas valikoima. Olimme paikalla 7.6 ja 14.6 ja voin sanoa, että kaikki 100 naista olivat enemmän kuin tyytyväisiä!"

Perustiedot: 

Yritys:

Malmgårdin linna

Sijainti:

n. 25 km Porvoosta ja n. 25 km Loviisasta ”vanhassa Pernajassa”

Tilat/palvelut:

Opastettuja kierroksia linnassa max. 50 henkilöä/ryhmä, panimoesittely, kahvitukset ja lounaat, olut/siiderimaistelua.

Kokoustilat n. 12 henkilöä sekä panimossa noin 40-50 hengen ryhmille.