Olet täällä

Café Cabriole - Mannermainen kahvila keskellä Porvoota

Café Cabriole Kahvila-ravintola

 
Café Cabriole sijaitsee Porvoon keskustassa Runebergin puiston laidalla, viime vuosisadan vaihteessa rakennetussa tunnelmallisessa jugendtalossa. Mannermaisessa isossa kahvila-ravintolassa saat ikimuistoisen makuelämyksen. Kahvilan vertaansa vailla oleva kakkuvalikoima hurmaa takuulla kävijänsä! Café Cabriolessa on arkisin tarjolla myös lounasbuffet klo 11-14.30. Kesäisin 30-paikkaisella puistoterassilla voi nauttia virvokkeita sään salliessa.
 
Kahvilan yläkerran kaunis, valoisa ja viihtyisä juhlahuoneisto tarjoaa ryhmille tilauksesta mitä mainioimmat tilat nauttia lounaan, kahvit tai päivällisen. Kahvilan keittiö loihtii ryhmällenne satumaiset makuelämykset.
 

Kokoukset ja juhlat Café Cabriolessa

 
Juhlahuoneisto sopii myös kokous- ja juhlakäyttöön niin yrityksille kuin yksityisillekin henkilöille. Kokouksia varten tilassa on iso valkokangas, datatykki, fläppitaulu, cd-soitin sekä langallinen internet-yhteys. Juhlapalvelusta saa ammattitaitoisen henkilökunnan, joka hoitaa tilaisuutenne luotettavasti alusta loppuun. Räätälöity ja asiakaslähtöinen palvelu takaa onnistuneet tilaisuudet. 
 
Perustiedot: 

Yritys:

Cafe Cabriole

Sijainti:

Porvoon keskustassa

Tilat:

Juhlatila max 100 hlö, kahvilassa 80 asiakaspaikkaa