Olet täällä

Box Bed & Breakfast - Idyllistä aamiaismajoitusta Sipoossa

Majoitus uusituissa ja viihtyisissä huoneissa

Idyllisessä sipoolaisessa maalaiskylässä sijaitsee Box Bed & Breakfast. Uudet ja tyylikkäät aamiaismajoitustilat ovat ympärivuotisessa toiminnassa. Aamiaismajoitustilat ja country-henkinen morsiushuone hääpareille sijaitsevat päätalossa, jossa tilaa yhteensä 11 hengelle. Kahvilarakennuksen yläkerrassa huoneisto noin 4 hengelle. Lisävuoteilla majoitusta jopa 20 hengen ryhmille!

Samassa pihassa sijaitsee myös maalaisromanttinen kahvila ja kesävehreä terassi, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin pienimuotoisiin yksityistilaisuuksiin. Kahvila on avoinna vuoden ympäri 10-18 joka päivä.

Tule nauttimaan maaseudun rauhasta, josta kuitenkin kätevästi pääset Porvooseen ja Helsinkiin! Lähellä ovat myös hyvät ulkoiluharrastusmahdollisuudet, kuten golf, pyöräily, ratsastus ja kalastus.

Pienryhmien kokoukset

Kokouksia voi pitää kahvilassa tai majoitustilojen yhteisissä tiloissa. Kokouksissa nautitte myös toiveidenne mukaisesti kahvi- ja ruokatarjoiluista. Kokoustiloissa langaton Wlan-yhteys. Entisessä viljakuivurissa on nykyisin toimintatilat mm. näyttelyjä, seminaareja, kursseja ja tyky-toimintaa varten. Kysy ryhmällenne sopivaa ohjelmaa, esimerkiksi Flower Power -tykyohjelmaa!

Perustiedot: 

Yritys:

Tarha-Uuwana's Gård Ay Öb

Majatalo Box Bed & Breakfast / Handelsmans Café

Sijainti:

Etelä-Sipoossa; n. 30 km Helsingistä (moottoritietä 25 min), Porvoosta 18 km, Hki-Vantaan lentokentältä n. 20 km (kehä III n. 15 min)

Tilat:

Kokoustilat 5-10 hlöä (majoitustiloissa)

Kokoustilat max. 22 hlöä (kahvilatiloissa)

Majoitus 15 hlöä, max. 20 hlöä

Kahvilatilat 24 hlöä + 24 hlö terassi (kesällä)

Toimintatilat 10-20 hlöä huhti-loka