Olet täällä

Bosgårdin kartano

Kartanokokous Bosgårdissa

Bosgård muodostui 1610-luvulla viidestä rälssitilasta. Tilan ensimmäinen omistaja oli ratsumestari Jakob Sabelhierta 1611-1640. Bosgård on monimuotoinen ja aito kartano, joka on säilyttänyt maatalouden perinteitä sekä arvoja tuotantomenetelmissään. Tila on keskittynyt kasvattamaan Charolais -pihvikarjaa. Yksityinen koti. Lihanmyynti, tilakierros, ruokailut, kokoukset ja ohjelmat. Ryhmille ja yksittäisille vieraille tilauksesta.

Kartano sijaitsee strategisesti erinomaisella paikalla Itä-Uudellamaalla ainoastaan 13 km matkan päässä Porvoosta. Bosgårdin kartano tarjoaa erinomaiset puitteet päiväkokousten pitämiseen. Rauhallinen sali on kooltaan n. 60 m² ja pöydän ympärille mahtuu n. 25 henkilöä. Kesällä käytössä on lisäksi suuri terassiparveke. Kokoustilasta löytyy kokoustekniset apuvälineet: fläppitaulu, valkokangas ja videotykki. Kahvit ja lounas tarjoillaan kartanon barokkisalissa. Tilaisuudet räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan, jotta jokaisesta tilaisuudesta saadaan oman näköinen. Bosgård on monimuotoinen ja aito kartano, joka on säilyttänyt maatalouden perinteitä sekä arvoja tuotantomenetelmissään.

Suosittuja tilaisuuksia Bosgårdissa ovat Charolais-päivällinen, Tilakierros ja Kartanokokous. Bosgårdin tilaisuuksissa tarjotaan aina tilalla tuotettua ensiluokkaista Charolais -pihvilihaa. Tilan laaja pihapiiri sekä ympäristö tarjoavat myös erinomaiset puitteet erilaisille virkistäytymispäiville.

Perustiedot

 

Perustiedot: 

Yritys:

Bosgårdin kartano

Sijainti:

13 km Porvoosta ja 60 km Helsingistä

Tilat:

Kokoustilat 10-25 hlö

Modernit kokoustekniset apuvälineet

Tilakierros, ruokailut, lihanmyynti