Olet täällä

Bongan linna - värikylläinen kokous- ja vierailukohde

Bongan linna

Professori, taiteilija Riitta Nelimarkan ateljee- ja työtilat sekä näyttelygalleria Loviisan ydinkeskustassa upeassa venäläiskaudella rakennetussa patriisilinnassa. Ryhmiä otetaan vastaan sopimuksen mukaan ympäri vuoden.

Taidekokous Bongan linnassa

Inspiroidu värikkäästä ja monipuolisesta taiteesta Bongan linnassa ja vietä mutkaton kokous pienen porukan kesken Riitta Nelimarkan tunnelmallisessa taidegalleriassa! Kokous alkaa aamukahvilla herkullisen sämpylän kera. Kokouksen aikana tehdään pieni happihyppely ja käydään lounaalla kaupungilla. Iltapäivällä nautitaan kahvia ja suussa sulavaa Elise -kakkua elävän musiikin viihdyttämänä. Kokoustilassa istutaan rennosti sohvaryhmissä ja annetaan ideoiden ja ajatusten lentää! Kokous Bongan linnassa sopii parhaiten 10-15 hengen ryhmälle. Kysy lisää ja kerro toiveistasi, suunnitellaan teille onnistunut kokous!

Galleriavierailu

Tule tutustumaan taiteilija Riitta Nelimarkan keskeisimpään tuotantoon! Noin kolmannes satavuotiaasta Bongan linnasta on kunnostettu galleriaksi, jossa on esillä yli kaksisataa taiteilijan työtä. Näyttely on poikkeuksellisen hilpeä ja virkistävä. Galleriavierailuun kuuluu opastus, jonka kesto on noin 45 minuuttia. Osa esiteltävistä töistä on myytävänä. Myynnissä on myös grafiikkaa, piirustuksia sekä taiteilijan laaja kirjavalikoima ja muita painotuotteita.

Ateljee- ja galleriavierailu

Mikäli haluat tutustua laajemmin taiteilijan töihin Bongan linnassa, on sinulla mahdollisuus varata laajennettu kierros gallerian lisäksi myös taiteilijan työtiloihin. Bongan linnan suomalaisissa oloissa harvinaislaatuiset, huolella entisöidyt avarat tilat pulppuavat kaikkialla Nelimarkan väri-ilottelua. Uuden ja vanhan esteettinen dialogi toimii korkeissa saleissa hämmästyttävän suvereenisti. Opastettuun kierrokseen kuluu noin tunti.

Perustiedot: 

Yritys:

Bongan linna

Sijainti:

Linnankuja, Loviisan keskusta

Tilat:

Galleria- ja ateljeevierailuja ryhmille tilauksesta