Olet täällä

Porvoota puolin ja toisin

Porvoota puolin ja toisin

Päivä alkaa tutustumisella Noarkin pienoismallimaailmaan ja mahdollisuus myös pieniin ostoksiin yrityksen myymälässä. Noarkista jatkamme kohti Brunbergin makeis-tehtaanmyymälää, josta jokainen voi ostaa Brunbergin suussa sulavia makeisia.

Seuraava kohteemme on kaunis Porvoon vanha kaupunki, jossa toinen toistaan ihanammat putiikit houkuttelevat kävijöitä tekemään hienoja löytöjä. Noutopöytälounasta nautimme Ruokapaikka Hanna-Mariassa, josta oppaamme noutaa meidät myös opastetulle Vanhan Porvoon kävelykierrokselle. Opastuksen aikana tutustumme katuja ja kujia kävellen Vanhan Porvoon monipuoliseen historiaan.

Tämän jälkeen on bussikiertoajelu, jolloin näemme ja kuulemme lisää Porvoosta.  Ajelu päättyy Porvoon jokisatamaan, josta lähdemme risteilylle tuulettumaan raikkaaseen meri-ilmaan Porvoon saaristoon. Risteilyn aikana nautimme myös iltapäiväkahvit makean kahvileivän kera, samalla kun lepuutamme mieltä kauniissa maisemissa.

Perustiedot: 

Kesto:

noin 7 tuntia

Hinta 2017:

ma-la 68,50 €/hlö, sis. alv. (Hinta on laskettu vähintään 25 hengen ryhmälle)

Hintaan sisältyy Porvoo-oppaan palvelut 1,5 tuntia, sis.pääsymaksu Noarkiin, lounas Hanna-Mariassa, 2 tunnin saaristoristeily, iltapäiväkahvit laivalla ja alv.

Toteutus:

toukokuun puoliväli - syyskuun loppu