Olet täällä

Ostoksia ja hemmottelua Porvoossa

Ostoksia ja hemmottelua Porvoossa!

Tiesitkö, että Porvoo syntyi kaupankäynnin ansiosta? Välikatu ja Jokikatu Vanhassa Porvoossa olivat kauppakatuja jo 1200-luvulla. Tänä päivänä Porvoo on täynnä hurmaavia sisustus- ja lahjatavaraliikkeitä sekä kauppoja, joissa on runsas valikoima käsitöitä, koruja ja designia. Puutalojen lomassa on myös antiikkiliikkeitä, ekokauppoja ja puoteja, joista saa kotimaisia herkkuja. Vaikka Vanhan Porvoon ihastuttavat pikkuliikkeet ovat shoppailijalle luonnollinen valinta, ostosmahdollisuuksia löytyy myös muualta. Taidetehtaan Kauppakuja edustaa uusinta uutta.

Päivän aikana sekä Porvoon vanhin että uusin ostoskatu tulevat tutuiksi ja kuulemme oppaan tarinoita kaupankäynnin historiasta ja sen merkityksestä kaupungille. Aamupäivällä kävelemme Vanhan Porvoon kujilla, poikkeamme erikoisliikkeissä ja pienissä putiikeissa. Herkullinen päivän lounas nautitaan Café Cabriolessa tai ruokapaikka Hanna-Mariassa. Lounaan jälkeen voitte halutessanne siirtyä Porvoonjoen yli tutustumaan Taidetehtaaseen ja piipahtaa Kauppakujan trendiliikkeissä, shoppailukin on oma taiteenlajinsa! Iltapäivällä siirrytään vielä rentoutumaan Haikon Kartanon hyvän olon altaisiin ja myöhemmin nautitaan talon salaattia ja erikoiskahvia.

 

Perustiedot: 

Kesto:

noin 6 tuntia

Hinta 2017:

alkaen 76 €/hlö, ryhmän ollessa vähintään 10 henkilöä, sis. alv.

Hintaan sisältyy Porvoo-oppaan palvelut 1,5 tuntia, päivän lounas, Haikossa spa-osaston käyttö + talon salaatti ja erikoiskahvi ja alv.

Ryhmän koko:

10-25 henkilöä

Toteutus:

ympäri vuoden, ma-la