Olet täällä

Loviisa - Kotka

Loviisa-Kotka

Aloitamme päivän tutustumalla Loviisan kaupunkiin opastetulla kävely ja/tai bussikierroksella ja kuulemme merellisen kaupungin mielenkiintoisesta historiasta. Opastuksen jälkeen tutustumme taiteilija Riitta Nelimarkan värikkäisiin teoksiin Bongan linnassa. Lounasta nautimme historiallisessa 1800-luvun Ravintola Loviisan Kappelissa. Aleksanteri III valtakaudella täyteen loistoonsa rakennettu Kappeli palveli silloisen Loviisan Kylpylän vieraita tarjoten avoverannallaan paikan rentoutua punssin ja terveysvesien parissa.
Lounaan jälkeen suuntaamme kohti Kotkaa ja vierailemme Merikeskus Vellamossa. Merikeskus Vellamo on herättänyt sekä kansallista että kansainvälistä huomiota museonäyttelyillään ja palkitulla arkkitehtuurillaan. Opastetun kierroksen jälkeen meillä on myös omaa aikaa tutustua Vellamoon ja mm. tehdä ostoksia museokaupassa. Nautimme iltapäiväkahvit ennen kotiinlähtöä.

Perustiedot: 

Kesto:

noin 6,5 tuntia

Hinta 2018:

ma-la 66,50 €/hlö, sis. alv. (Hinta on laskettu vähintään 25 hengen ryhmälle)

Hintaan sisältyy Loviisa-oppaan palvelut 1,5 tunnin ajan, sis.pääsymaksu + opastus Bongan linnassa, lounas Rav. Loviisan Kappelissa, sis.pääsymaksu + opastus Merikeskus Vellamossa, iltapäiväkahvit ja alv.

Toteutus:

parhaiten touko-syyskuu