Olet täällä

Kartanomatka Itä-Uudellamaalla

Kartanomatka Itä-Uudellamaalla

Matka alkaa Porvoosta, josta lähdemme kartano-oppaamme kanssa Rutumin Kartanoon. 1700-luvulta peräisin olevassa kartanossa nautimme aamukahveista ja kuulemme talon historiasta sekä sen yhteyksistä kuvanveistäjä Ville Vallgreniin. Jatkamme matkaa Malmgårdin linnaan. Opastetun linnakierroksen jälkeen meillä on aikaa ostaa tilan ekologisia tuotteita Kartanopuodista. Matkamme jatkuu Sannäsin Kartanoon. Siellä syömme lounasta ja kuulemme myös talon historiasta. Oppaamme jää Porvooseen päivän päätteeksi vierailemme Haikon Kartanoon, missä nautimme iltapäiväkahvit historiikin kera.

Asiakkaan kommentti retkestä:

"Monet kiitokset! Retkemme Porvoo, Rutumin kartano ja Malmgårdin linnaan oli erittäin onnistunut. Porvoon oppaalle pyydän välittämään kiitokset matkatovereideni ja omasta puolestani. Opastus oli selkeää ja aikataulu piti hyvin. Rutumin emäntä oli todella antaumuksellinen kartanonsa esittelijä ja ruoka hyvää. Malmgårdin isäntä taas oli upean linnansa veroinen, kohtelias kuten rouvansakin. Voin suositella näitä paikkoja muillekin." - Ryhmä 9.6.2010

Perustiedot: 

Kesto:

noin 6 tuntia

Hinta 2018:

ma-la 90 €/hlö, sis. alv. (Hinta on laskettu vähintään 25 hengen ryhmälle).

Hintaan sisältyy aamukahvit + historiikki Rutumin Kartanossa, sisäänpääsymaksu + opastus Malmgårdin linnassa, lounas Sannäsin Kartanossa, iltapäiväkahvit + historiikki Haikon Kartanossa, kartano-oppaan palvelut ja alv)

Toteutus:

ohjelma voidaan toteuttaa kokonaisuudessaan 2.5.-30.9. välisenä aikana. Muina aikoina Malmgård korvataan toisella kohteella.