Olet täällä

m/s J.L. Runeberg - Laivamatkan romantiikkaa

Menneiden aikojen laivaromantiikkaa

Menneiden aikojen tunnelmaa huokuva m/s J.L. Runeberg risteilee Helsingin ja Porvoon välillä keväästä syksyyn lähes päivittäin. Helsingissä vuonna 1912 alun perin höyrylaivaksi rakennettu alus on edelleen loistavassa kunnossa. Sitä huolletaan ja entisöidään säännöllisesti vanhoja perinteitä kunnioittaen. Reittiliikenteen ohessa laiva on varattavissa tilausristeilyjä varten, jolloin voitte itse olla mukana suunnittelemassa reittiä, tarjoilua ja ohjelmaa. Myös matka kokouspaikalle voi olla merellinen elämys!

Helsingistä Porvooseen läpi kauniin saariston

M/s J.L. Runeberg soveltuu mainiosti esim. kesäretken tai työhyvinvointipäivän viettoon. Risteilyllä ryhmä pysyy mukavasti yhdessä ja teillä on aikaa nauttia saaristomaisemista ja keittiön antimista. Laivalla on kahvila A-oikeuksineen. Perinteisen lohikeiton lisäksi ryhmille on myös muita ateriavaihtoehtoja ennakkovarauksesta. Ruokailun ajaksi ryhmälle varataan oma rauhallinen salonki. Myös pienen palaverin pitäminen onnistuu vaikka kahvin ja Runebergin tortun kera! Tilausristeilyillä ohjelma asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Asiakaspalautetta 2012:

"Haluan yksikön puolesta kiittää ihanasta seminaaripäivästämme Porvoossa. Kaikki olivat todella tyytyväisiä päivän antiin, laivalla oli kivaa, tarjoilut siellä erinomaiset, kierros oppaiden kanssa porvoossa oli mielenkiintoinen ja piristävä; suurkiitokset erittäin hyville ja mukaville oppaille; bussit aikataulussa ja kuljettajat mukavia. Sääkin vielä suosi, oli tosi mahtava, olisiko parempaa päivää voiinut toivoa. Eli kaikki toimi erinomaisesti. Suurkiitokset kaikille järjestyksiin osallistuneille ihanasta päivästä"

 

 

Perustiedot: 

Yritys:

m/s J.L. Runeberg

Sijainti:

Risteilyjä Suomenlahden saaristossa, lähdöt pääasiassa Helsingistä ja Porvoosta.

Faktat:

Matkustajia: max 220 henkilöä

Salongit: 10-34 henkilöä

Tilausristeilyllä ruokailut: max 150 henkilöä