Olet täällä

Porvoo Tours - toiminnan esittely

Onnittelut!

Olette tulleet sivuille, jotka kertovat Porvoon ja Loviisan seudun parhaista matkailukohteista sekä Porvoo Toursin palveluista!

Porvoo on valittu Suomen parhaimmaksi matkailukaupungiksi ja miten oikeassa suomalaiset ovatkaan valinnassaan! Porvoo antaa kävijälleen todella paljon. Vanha Kaupunki keskiaikaisine katuverkostoineen ja historian muistoineen; Vanhan kaupungin monet museot, Tuomiokirkko, putiikit, ravintolat, kahvilat ja galleriat houkuttelevat vierailijoita viihtymään pitkänkin ajan kaupungissa.  Elävän jokirannan varrella sijaitsevat ravintolat ja kahvilat, mistä saaristoon ja Helsinkiin matkaavat laivat odottavat lähtövuorojaan, ja jonka varrelle uusi Taidetehdas ja Länsirannan uusi asuntoalue ovat kohonneet. Porvoon saaristo on veneilijöiden suosima, missä kalastajat ottavat vierasryhmiä vastaan ja mistä lossi vie ”ulkomaille Pellinkiin”.

Loviisa on viehättävä merellinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kaupungin kaunista toria ympäröivät 1800-luvun kivitalot, ja heti keskustan tuntumasta alkavat vanhat puutalokaupunginosat hiekka- ja mukulakivikatuineen. Loviisan vanhan kaupungin kodit avaavat ovensa Loviisan Vanhat talot- tapahtuman aikana elokuun lopussa, mutta voimme järjestää niihin ryhmävierailuja muinakin aikoina. Loviisan keskustan ulkopuolella sijaitsee Ruotsinpyhtään viehättävä ruukkialue monine kartanoineen, kuten esimerkiksi Malmgård.
Räätälöimme myös ohjelmia ryhmille muualle Suomeen mm. Kotkaan, Haminaan, Helsinkiin, Hämeenlinnaan jne.

Porvoo Tours huolehtii ryhmien matkoista alueille. Vapaa-ajan ryhmille, kuten koululaisille, eläkeläisille, harrasteryhmille, sukuseuroille ja työporukoille järjestämme mielenkiintoisia vierailupäiviä.

Olemme erikoistuneet yritysryhmien palvelemiseen!  Kokous- ja tyhypäivät, yritysten vieraiden hoito, henkilöstötapahtumat sekä yritysjuhlat ovat erikoisosaamisemme kovinta ydintä.

Järjestämme myös risteilyjä ja ohjelmia ryhmille Viroon, Ruotsiin ja Ahvenanmaalle.

Kaikesta tästä on lisätietoja näillä sivuilla!