Olet täällä

Teatterimatka Turkuun lauantaina 7.10.2017

TEATTERIMATKA TURKUUN LAUANTAINA 7.10.2017

Tervetuloa Oy Kaj Forsblom Ab:n teatterimatkalle Turkuun.


Turussa näemme musiikkidraaman PIAF- JAG ÅNGRAR INGENTING, Åbo Svenska Teaterissa.
Matkalla Turkuun juomme kahvit Muurlan kahvilassa. Esityksen jälkeen ruokailemme Turun Panimoravintola Koulussa.

Syksyllä 2017 Åbo Svenska Teaterin Päänäyttämöllä nähdään musiikkidraama ”PIAF-jag ångrar ingenting” (suom. PIAF- en kadu mitään). Esitys keskittyy Edith Piafiin vahvatahtoisena naisena. Hän tuli köyhistä oloista, panosti laulamiseen ja hänestä tuli tähti. Menestyksen hinta oli kova, Piaf laiminlöi sekä ystävät että rakkauden hyläten monia ihmisiä uransa vuoksi.
Esityksessä kuolemansairas Piaf tarkastelee elämäänsä ja tekee sovinnon menneisyytensä kanssa. Yleisö saa kuulla monia Edith Piafin unohtumattomia lauluja, mm. Non, je ne regrette rien, Milord, Hymne à l’amour sekä Sous le ciel de Paris.
Edith Piafia esittää Emma Klingenberg. Hän näytteli rakastettua ja kriitikoiden ylistämää Maijan roolia ÅSTn Stormskärs Majassa (Myrskyluodon Maija) esityskaudella 2015-2016. Joissakin PIAF-esityksissä pääosaa esittää Sarah Nedergård. Hän on tuttu mm. Hair-musikaalista Åbo Svenska Teaterissa. Viime kesänä hän esitti pääroolia Sound of Music-musikaalissa Raseborgin kesäteatterissa. Näyttämöllä nähdään myös ÅSTn ensemble.
Tekstin on kirjoittanut Peter Snickars ja ohjauksesta vastaa Jukka Aaltonen. Koreografiasta vastaavat Eeva Soini ja Lassi Sairela. Marko Autio toimii kapellimestarina ja lavastajana on Markus Tsokkinen. Puvustuksen suunnittelee Heidi Tsokkinen.

Hinta 105 €/henkilö

Hinta sisältää: kahvituksen Muurlan kahvilassa, teatterilipun, ruokailun Turun Panimoravintola Koulussa sekä bussikuljetukset, alv.

Bussiaikataulu:

Lähtö klo 8.00 Porvoon turistipysäkiltä, paluu Porvooseen noin klo 20.30
Lähtö klo 9.00 Helsingistä Kiasman turistipysäkiltä, paluu Helsinkiin noin klo 19.30

Huomioitavaa: Matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä

Ilmoittautumiset: Porvoo Tours, Mi Saxen, puh. 019 574 2200 arkisin klo 9.00 - 16.00 tai sähköpostitse: mi.saxen@porvootours.fi. Ilmoittautumiset viimeistään 28.8.2017.
Ilmoitattehan nimenne, puhelinnumeronne, laskutusosoitteenne, lähtöpaikka sekä mahdolliset erikoisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.