Olet täällä

Teatteri- ja kulttuurimatka Kouvolaan lauantaina 18.11.2017

TEATTERI- JA KULTTUURIMATKA KOUVOLAAN LAUANTAINA 18.11.2017

Tervetuloa Oy Kaj Forsblom Ab:n teatteri- ja kulttuurimatkalle Kouvolaan.

Kouvolan teatterissa näemme hauskan komedian NÄYTELMÄ JOKA MENI PIELEEN.
Esityksen jälkeen vierailemme Moision Kartanossa missä nautimme ruuasta ja kulttuurista.

Näyttelijäseurue on päättänyt kerrankin onnistua, ensi-ilta Murha Havershamin kartanossa on valmis alkamaan! - Mitä nyt pari teknistä pikkuseikkaa vaatisi vielä vähän viimeistelyä…

Niinpä niin. Tästä alkaa aivan todellinen jännitysnäytelmä, sillä homma karkaa herkullisesti käsistä. Kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee pieleen. Lavasteet horjuvat ja hajoilevat, eivätkä näyttelijät ole rooleissaan sen luotettavampia. Mutta seurueemme jatkaa järkähtämättä, ah mikä antautuminen näyttämötaiteelle?
Maamme ykkösrivin farssiohjaaja Mika Nuojuan vauhdittama uskomattoman hullu kommellusten kavalkadi ei anna armoa nauruhermoille, vaan vauhti kiihtyy kohti hervotonta finaalia!
Tarjolla taattua nauruterapiaa.

Hinta 87 €/henkilö

Hinta sisältää: teatterilipun, ruokailun Moision Kartanossa, kartanon esittelyn sekä sisäänpääsyn kartanon taidenäyttelyyn ja bussikuljetukset, alv.

Bussiaikataulu:

Lähtö klo 11.15 Porvoon turistipysäkiltä, paluu Porvooseen noin klo 19.00
Lähtö klo 10.15 Helsingistä Kiasman turistipysäkiltä, paluu Helsinkiin noin klo 20.00

Huomioitavaa: matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä

Ilmoittautumiset: Porvoo Tours, Mi Saxen, puh. 019 574 2200 arkisin klo 9.00 - 16.00 tai sähköpostitse: mi.saxen@porvootours.fi. Ilmoittautumiset viimeistään 18.10.2017.
Ilmoitattehan nimenne, puhelinnumeronne, laskutusosoitteenne, lähtöpaikka sekä mahdolliset erikoisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.