Olet täällä

Pokka Pitää Krapin Kesäteatterissa la 30.6.2018

KRAPIN KESÄTEATTERISSA NÄHDÄÄN HYKERRYTTÄVÄ KOMEDIA POKKA PITÄÄ LAUANTAINA 30.6.

Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä Hyacinthin täydessä vauhdissa! Pokka pitää-näytelmä (Keeping Up Appearances) perustuu Roy Clarken kirjoittamaan tv-sarjaan. Sarjan hulvattomat hahmot ja luokkaeroja kirpeästi arvosteleva huumori naurattaa edelleen!

NÄYTELMÄN JUONI: Hyacinth Bucket (lausutaan bukee) saapuu taas pyörremyrskynä lähimmäistensä elämään. Nyt naapurin Emmet ohjaa näytelmää, eikä Hyacinth tietenkään voi pysyä poissa kun Lady Malvernin rooliin haetaan näyttelijää! Samaan aikaan pitäisi tehdä vaikutus hyväntekeväisyysjärjestön organisaattoriin, joka saattaisi jopa nimittää Hyacinthin rahastosäätiön jäseneksi. Mutta niin Hyacinthin oma ylpeys kuin hänen vähemmän edustavat sukulaisensakin varmistavat että päivästä tulee täysi kaaos. Julkisivu pidetään silti kunnossa viimeiseen saakka.

Suosittu tv-sarja siirtyy näyttämölle ja tulokset ovat vähintäänkin yhtä hulvattomat. Riemukas komedia tarjoaa mahtavan pääroolin, hykerryttäviä tilanteita ja nasevaa sanailua.

Rooleissa: 
Anna-Leena Sipilä, Johannes Korpijaakko, Miia Nuutila, Seppo Halttunen, Sanna Saarijärvi, Kirsi Ylijoki, Kalle Tahkolahti.

Bussireitti ja aikataulu:
11.30 Porvoon turistipysäkki
11.55 Söderkullan pysäkki
12.40 Kiasma, Helsinki
13.30 Krapin kesäteatteri, Tuusula
n. 16.15 Paluumatka alkaa

Hinta 55 €/hlö
Hinta sisältää: teatterilipun ja bussikuljetukset.

Ilmoittautumiset: viimeistään 31.5.2018.
Huomioitavaa: Matka sopii hyvin pienille ryhmille.
Matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä/matka. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu tapahtuu etukäteen laskulla. Ilmoitattehan nimenne, puhelinnumeronne ja laskutusosoitteenne (posti tai s-posti)

Ilmoittautumiset: mi.saxen@porvootours.fi
Lisätiedot: www.kajforsblom.fi