Olet täällä

Jouluretket Porvooseen, Malmgårdiin ja Loviisaan sunnuntaina 10.12.2017

Jouluretki 1: Porvoo ja Malmgård sunnuntaina 10.12.2017

Ohjelma:

klo 9.30  Kaj Forsblom Oy:n bussi lähtee Helsingistä Kiasman pysäkiltä.
klo 10.30 Taidetehtaan joulumarkkinat Porvoossa. Joulumarkkinoilta voi ostaa mukaan mm. joulun  lahjat, koristeet, herkut, hillot, leivät, kalat, laadukas ja runsas valikoima käsitöitä ja  lähiruokaa, upeita yksilöllisiä koruja, puuesineitä, takomotuotteita,  vaatteita ja lasten  leluja. Siirtyminen bussilla Vanhaan Porvooseen.
klo 12.30  Maukas noutopöytälounas Hanna-Mariassa. Lounaaseen sisältyy salaatteja, kotileivottuja  sämpylöitä, uunilohta, porsaan fileetä, keitetyt perunat, kahvi, tee, jäävesi, kotikalja.
klo 13.30  Vanhassa kaupungissa on aikaa vierailla Vanhan Raatihuoneentorin perinteisillä  joulumarkkinoilla: myynnissä on käsitöitä, lahjatavaroita, koristeita, jouluherkkuja ym.  Ostosaikaa on myös vanhan kaupungin liikkeissä.
klo 14.30  Lähtö Porvoosta kohti Malmgårdia
klo 15.00  Malmgårdin joulumarkkinat. Malmgårdin joulumarkkinoilla kartanopuodista voi ostaa mm. kartanon luonnonmukaisesti viljeltyjä viljatuotteita, kuten jauhoja, puurohiutaleita, ja valmiita leipätuotteita. Viljatuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös glögiä,  viinietikkaa, rypsiöljyä, oman panimon juomia sekä muita lähialueen tuottajien tuotteita. Markkinoilla edustettuna on myös noin 100 lähiruoan ja käsityön tuottajia lähialueelta sekä muualta Suomesta. www.malmgard.fi
klo 16.00  Lähtö Malmgårdista kohti Helsinkiä
klo 17.30  Saapuminen Helsinkiin Kiasman pysäkille.

Jouluretki 2: Porvoo ja Malmgård sunnuntaina 10.12.2017

Ohjelma:

klo 8.30  Kaj Forsblom Oy:n bussi lähtee Helsingistä Kiasman pysäkiltä.
klo 9.30  Taidetehtaan joulumarkkinat Porvoossa. Joulumarkkinoilta voi ostaa mukaan mm. joulun  lahjat, koristeet, herkut, hillot, leivät, kalat, laadukas ja runsas valikoima käsitöitä ja  lähiruokaa, upeita yksilöllisiä koruja, puuesineitä, takomotuotteita,  vaatteita ja lasten  leluja. Siirtyminen bussilla Vanhaan Porvooseen.
klo 11.00 Maukas noutopöytälounas Hanna-Mariassa.
klo 12.00 Vanhassa kaupungissa on aikaa vierailla Vanhan Raatihuoneentorin perinteisillä  joulumarkkinoilla, myynnissä on käsitöitä, lahjatavaroita, koristeita, jouluherkkuja ym.  Ostosaikaa on myös vanhan kaupungin liikkeissä.
klo 13.30 Lähtö kohti Malmgårdia
klo 14.00 Malmgårdin joulumarkkinat. Malmgårdin joulumarkkinoilla kartanopuodista voi ostaa mm. kartanon luonnonmukaisesti viljeltyjä viljatuotteita, kuten jauhoja, puurohiutaleita, ja valmiita leipätuotteita. Viljatuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös glögiä,  viinietikkaa, rypsiöljyä, oman panimon juomia sekä muita lähialueen tuottajien tuotteita. Markkinoilla edustettuna on myös noin 100 lähiruoan ja käsityön tuottajia lähialueelta sekä muualta Suomesta. www.malmgard.fi
klo 15.30 Lähtö Malmgårdista kohti Helsinkiä
klo 17.00 Saapuminen Helsinkiin Kiasman pysäkille.

Jouluretki 3: Malmgård ja Loviisa sunnuntaina 10.12.2017

Ohjelma:

klo 9.30  Kaj Forsblom Oy:n bussi lähtee Helsingistä Kiasman pysäkiltä.
klo 10.30  Rauhankadun turistipysäkki Porvoo.
klo 11.00  Malmgårdin joulumarkkinat. Malmgårdin joulumarkkinoilla kartanopuodista voi ostaa mm. kartanon luonnonmukaisesti viljeltyjä viljatuotteita, kuten jauhoja, puurohiutaleita, ja valmiita leipätuotteita. Viljatuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös glögiä,  viinietikkaa, rypsiöljyä, oman panimon juomia sekä muita lähialueen tuottajien tuotteita. Markkinoilla edustettuna on myös noin 100 lähiruoan ja käsityön tuottajia lähialueelta sekä muualta Suomesta. www.malmgard.fi
klo 12.30   Lähtö Loviisaan.
klo 13.00   Lounas Ulrikanhovissa, lounasbuffet: salaattipöytä, porsaanfilee kermakastikkeessa, lohkoperunat, mustaherukkahilloke, talon leivät ja levitteet, jälkiruokakahvi + pieni  makea. Juomana kotikalja ja vesi. Etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot huomioidaan.
klo 14.00   Lounaan jälkeen meillä on aikaa tutustua Loviisan joulukoteihin. Loviisan Wanhan Ajan  Joulukodit – ihania vanhoja puutalokoteja, jotka avaavat ovensa aidon joulun  metsästäjille.
klo 16.00   Bussi lähtee Loviisasta.
klo 16.45   Porvoolaiset jäävät kyydistä pois Porvoossa.
klo 17.45   Saapuminen Helsinkiin, Kiasman pysäkille.

Jouluretki 4: Malmgård ja Loviisa sunnuntaina 10.12.2017

Ohjelma:

klo 9.00   Kaj Forsblom Oy:n bussi lähtee Helsingistä Kiasman pysäkiltä.
klo 10.00  Rauhankadun turistipysäkki Porvoo.
klo 10.30  Aikaa tutustua joulukoteihin Loviisassa. Loviisan Wanhan Ajan Joulukodit – ihania  vanhoja puutalokoteja, jotka avaavat ovensa aidon joulun metsästäjille.
klo 11.30  Lounas Ulrikanhovissa, lounasbuffet: salaattipöytä, porsaanfilee kermakastikkeessa, lohkoperunat, mustaherukkahilloke, talon leivät ja levitteet, jälkiruokakahvi + pieni  makea. Juomana kotikalja ja vesi. Etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot huomioidaan.
klo 12.30  Lisä-aikaa tutustua joulukoteihin.
klo 13.30  Lähtö Loviisasta kohti Malmgårdia
klo 14.00  Malmgårdin joulumarkkinat. Malmgårdin joulumarkkinoilla kartanopuodista voi ostaa mm. kartanon luonnonmukaisesti viljeltyjä viljatuotteita, kuten jauhoja, puurohiutaleita, ja valmiita leipätuotteita. Viljatuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös glögiä,  viinietikkaa, rypsiöljyä, oman panimon juomia sekä muita lähialueen tuottajien tuotteita. Markkinoilla edustettuna on myös noin 100 lähiruoan ja käsityön tuottajia lähialueelta sekä muualta Suomesta. www.malmgard.fi
klo 15.30  Lähtö Malmgårdista
klo 16.00  Porvoolaiset jäävät kyydistä pois Porvoossa.
klo 17.00  Saapuminen Helsinkiin, Kiasman pysäkille.

Hinta: 45 €/henkilö

Retket toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 20 henkilöä/retki.
Ennakkoilmoittautumiset: Porvoo Tours puh. 019 574 2200 arkisin klo 9.00 - 16.00 tai sähköpostitse: porvootours@porvootours.fi.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 24.11.2017.
Ilmoittautuminen on sitova. Maksu tapahtuu etukäteen laskulla.
Ilmoitattehan nimenne, puhelinnumeronne, laskutusosoitteenne, mille retkelle haluatte osallistua (retki nro 1, 2, 3 tai 4) sekä mahdolliset erikoisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.
Hintaan sisältyy bussikuljetus ohjelmien mukaisesti (Helsingistä lähtö ja paluu Helsinkiin), lounas ja alv.