Olet täällä

Hauska teatterimatka Tampereelle lauantaina 16.9.2017

HAUSKA TEATTERIMATKA TAMPEREELLE LAUANTAINA 16.9.2017

Tervetuloa Oy Kaj Forsblom Ab:n teatterimatkalle Tampereelle.

Tampereen teatterissa näemme hulppean hauskan näytelmän ULKOMAALAINEN.

Ennen esitystä ruokailemme Tampereella ravintola Tiilikassa. Paluumatkalla pysähdymme kahville ja munkille Aulangon Tornikahvilaan.

Larry Shuen kirjoittama, Henri Kapulaisen suomentama ja Tommi Auvisen sovittama Ulkomaalainen on komedia erilaisuudesta ja ennakkoluuloista.
Näytelmän päähenkilö Charlie on juro, omissa oloissaan viihtyvä britti, jolla on murheita avioliitossaan. Ystävä Froggy saa houkuteltua hänet hermolomalle kauas kaikesta, piskuiseen majataloon Amerikan syvään etelään. Ajatuskin small talkista ventovieraiden kanssa saa Charlien pakokauhun valtaan, sillä hän haluaa vain olla rauhassa. Froggy ymmärtää yskän. Hän keksii loistavan idean ja väittää majatalon rempseälle emännälle, että Charlie on ulkomaalainen, jota pitää kohdella erityisen vieraanvaraisesti. Puhua hänelle ei kannata lainkaan, sillä hän ei ymmärrä hölkäsen pöläystä. Pienessä tuppukylässä ei ole ennen ulkomaalaista nähty, joten tietysti Charlie kiinnostaa kaikkia. ”Ummikkona ulkomaalaisena” hän kuulee mehevimmät juorut ja salaisimmat juonittelut – ja kohtaa ilkeimmät ja pahantahtoisimmat ennakkoluulot. Leppoisa lomailu muuttuu yhtäkkiä hurjaksi mylläkäksi ja Charlie päätyy vaatimattomasta sivustaseuraajasta tapahtumien keskipisteeksi.

Suomennos Henri Kapulainen                 

Ohjaus Tommi Auvinen

Rooleissa: ”FROGGY” LeSUEUR Tomi Alatalo, CHARLIE BAKER Ville Majamaa, BETTY MEEKS Aliisa Pulkkinen, PASTORI DAVID MARSHALL LEE Matti Hakulinen, CATHERINE SIMMS Eeva Hakulinen, OWEN MUSSER Ilpo Hakala, ELLARD SIMMS Martti Manninen/Ilkka Uolevi

Hinta 105 €/henkilö

Hinta sisältää: ruokailun ravintola Tillikassa, teatterilipun, kahvituksen Aulangon tornikahvilassa sekä bussikuljetukset, alv.

Bussiaikataulu:

Lähtö klo 8.45 Porvoon turistipysäkiltä, paluu Porvooseen noin klo 21.30
Lähtö klo 9.45 Helsingistä Kiasman turistipysäkiltä, paluu Helsinkiin noin klo 20.30

Huomioitavaa: matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä

Ilmoittautumiset: Porvoo Tours, Mi Saxen, puh. 019 574 2200 arkisin klo 9.00 - 16.00 tai sähköpostitse: mi.saxen@porvootours.fi. Ilmoittautumiset viimeistään 15.8.2017.
Ilmoitattehan nimenne, puhelinnumeronne, laskutusosoitteenne, lähtöpaikka sekä mahdolliset erikoisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.