Olet täällä

Neljän nautinnon ravintolakierros

Neljän nautinnon ravintolakierros

Opastettu ravintolakierros Porvoon Vanhassa kaupungissa on hauska kokoillan ohjelma. Aperitiivin nautimme yhdessä ravintolassa, alkuruoan toisessa, pääruoan kolmannessa ja jälkiruoan neljännessä. Kaikki ravintolat sijaitsevat Porvoon vanhan kaupungin historiallisissa rakennuksissa. Opas tarinoi ruokailujen lomassa porvoolaisten ruoka- ja juomahistoriasta mausteena kertomuksia tunnettujen henkilöiden herkuttelusta. Saatamme kuulla Ville Vallgrenin siasta, Levinin rapujuhlista, kahviverosta jne. Ilta antaa jotakin kaikille aisteille. Koemme vastapaahdetun kahvin tuoksun, lähiruoan aidon ja puhtaan maun ja silmäkin saa osansa viehättävissä ravintolasaleissa! Ryhmän siirtyessä lyhyen matkan paikasta toiseen, ruoka asettuu ja seuraavaa ruokalajia odottaa jo vesi kielellä. Jokaisessa ravintolassa voi istahtaa jonkun uuden vierustoverin viereen.

Perustiedot: 

Kesto:

noin 3,5 tuntia

Tapahtumapaikka:

Porvoon vanha kaupunki

Ryhmän koko:

10-30 henkilöä

Palvelukielet:

Suomi, ruotsi, englanti, saksa, venäjä, ranska

Hinta 2018:

10 hengen ryhmä alkaen 80 €/henkilö, sis.alv. Hintaan sisältyy oppaan palvelut 3,5 tunnin ajan, alkujuoma, alku-, pää- ja jälkiruoka ja alv

Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan.

Muuta:

Lisämaksusta voi ryhmän toivomusten mukaan järjestää ruokailun yhteyteen trubaduuri tai muu musiikkiohjelma yhteen ravintolaan.

Toteutus:

Vuoden ympäri