Burn Out City

Burn Out City

Burn Out City tarjoaa unohtumattomia aktiviteettejä, ohjelmia ja elämyksiä yrityksille ja ryhmille sekä purjehdusopetusta lapsille ja aikuisille. Toimintaa on pääkaupunkiseudulla, sen saaristossa ja lähialueilla. Burn Out City järjestää aktiviteettejä kaikkina vuodenaikonina. Heillä on suuri määrä valmiita ohjelmia, mutta järjestävät myös iloisin mielin räätälöityjä ohjelmakokonaisuuksia juuri teidän tarpeeksenne. Kesäisin suosittuja aktiviteettejä ovat: purjehdus regatta, RIB veneily, frisbeegolf/ ultimate turnaus.Talvisin he järjestävät moottorikelkkasafareja Sipoossa, ainoastaan 25 minutin ajomatkan päästä Helsingin keskustasta.

Frisbeegolf kilpailu lumikengillä tai ilman

Rento frisbeegolf-kisa ammattilaisen ohjauksessa. Tapahtuman aluksi ohjaajamme hiovat jokaisen osallistujan frisbeen heittotekniikat kisakuntoon. Harjoitussession jälkeen pelaamme frisbeegolf-kisan! 
Ohjelman kesto: noin 2 h
Hinta: pyydä tarjous

Jäänveistoskilpailu

Jäänveistos on rento ja hauska aktiviteetti joka toteutetaan leikkimielisenä kilpailuna. Ryhmä jaetaan pienempiin joukkueisiin. Joukkueille annetaan noin 50 kg painava jäälohkare mistä he veistävät oman taideteoksen ammattiveistäjän johdolla ja opastuksella.
Ohjelman kesto: noin 1,5 h
Hinta: pyydä tarjous


 

Curling turnaus

Curling on hauska aktiviteetti jossa kaikki voi olla mukana. Ammattivalmentajan johdolla joukkueet pääsevät nopeasti mukaan pelin tahtiin.
Ohjelman kesto: noin 2 h
Hinta: pyydä tarjous

Pöytäjääkiekkoturnaus

Koko Suomen kansan tuntema Stiga pöytäjääkiekko on hauska hienomotorinen taitolaji jossa yhdistyvät hyökkäyksen ja puolustuksen taktiset kuviot, nopeus ja hermot.
Ohjelman kesto: noin 1 h
Hinta: pyydä tarjous


 

Kelkkasafari saaristomaisemissa

Vaatteidenvaihdon jälkeen ajo-opetusta, käydään turvallisuusasiat ja kelkan hallintaan liittyvät seikat läpi ennen lähtöä talvisiin saaristomaisemiin. Ajettava reitti ja vaativuustaso valitaan ryhmän ajokokemuksen mukaan ja lähtökohta on se, että pitää olla kivaa kaikille.
Ohjelman kesto: noin 2 h
Hinta: pyydä tarjous


 

RIB saaristosafari Porvoo - Helsinki

Isolla RIB-veneellämme suurempikin seurue voi nauttia saaristosta ja sen luonnosta, tai tyydyttää vauhdinnälkäänsä avomerellä. 
Ohjelman kesto: noin 2 h
Hinta: pyydä tarjous

 

Kaikki Burn Out Cityn ohjelmat sisältävät tarvittavat välineet, ulkoasut sekä ammattitaitoiset kielitaitoiset oppaat.