Olet täällä

Augur Kalastuspalvelut - koe saaristoluontoa ja kalastuselämyksiä

Aktiiviviset kalastusretket ammattitaitoisen oppaan kanssa

Augur Kalastuspalvelu on vuoden kalastusoppaaksi vuonna 2009 valitun Erik Herlevin johtama yritys. Päätuotteena ovat opastetut venekalastusretket pääasiassa yritysryhmille kotimaasta ja ulkomailta. Venekalusto riittää jopa 36 hengen kalastusretkiin, mutta yhteistyökumppaneiden avulla voimme järjestää isompiakin meritapahtumia. Kalastamaan pääsee ympäri vuoden – avovesikausi on huhtikuusta joulukuuhun ja talvella tehdään pilkkiretkiä.

Venekalastuksen lisäksi onnistuvat myös mm. venepiknik- ja potkukelkkaretket. Lisäksi retket voi räätälöidä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Retkiin kuuluvat kalastusluvat ja kaikki tarvittavat varusteet. Kalastusopas myös perkaa mielellään kalat valmiiksi fileiksi kotiin viemisiksi. Uutta vuonna 2010 on Rönnäsiin valmistuva kalasauna, jossa rentoudutaan onnistuneen kalastuspäivän päätteeksi.

Saaliit

 

Hauki syö hyvin Rönnäsissä. Laajat kaislikot avomeren läheisyydessä kätkevät syvyyksiinsä mahtavia haukiapajia. Rauhallinen sijainti takaa häiriöttömän kalastusympäristön. Meritaimenta kalastetaan ulkoluodoilla ja avomerellä. Parhaiten meritaimenia saa saaliikseen ammattitaitoisen kalastusoppaan kanssa kylmän veden aikaan.

Kuhaa saadaan kesäisien hellepäivien iltoina uistelemalla. Mikäpäs on kalastellessa kauniissa saaristossa kuunnellen laineiden liplatusta. Haikonlahdelta, Voolahdesta ja Pernajan lahdelta löytyy hyviä kalapaikkoja.

Ahvenen kalastusta harjoitetaan kesällä esimerkiksi kareilla avomeren äärellä. Kalastusopas opettaa oikeat tekniikat ja sen jälkeen saalista nousee veneseen.

Talvikalastus ei ole vain pilkkimistä. Avoveden aikaan joulukuussa kalastetaan taimenta. Tammi-maaliskuussa pääsee jo pilkkimään kun jää on tarpeeksi vahvaa. Ulkomaalaisille asiakkaille pilkkiminen on kiehtova kokemus! Saaliiksi saadaan tavallisimmin ahvenia ja mateita. Kalapaikoille päästää kätevästi potkukelkalla, lumikengillä tai mönkijän vetämässä reessä.

Perustiedot: 

Yritys

Augur Kalastuspalvelu Oy

Sijainti

Rönnäs, Haikkoo

Tilat

Tavallinen ryhmäkoko venekalastuksessa 3-36 hlö

Pilkinnässä ja muissa meritapahtumissa ei ylärajaa