Olet täällä

Ruokarouvan tytär Kouvolassa lauantaina 10.2.2018

Ruokarouvan tytär Kouvolassa lauantaina 10.2.2018

Matkan aikana tutustumme Kuusankoskella olevaan Taideruukkiin, syömme lounasta kauniissa Kymin Huvilassa sekä nautimme musiikkinäytelmästä Ruokarouvan tytär Kouvolan teatterissa.

Ruokarouvan tytär: 20-luvulle vievä musiikkinäytelmä kertoo vapaudesta ja rohkeudesta.
Toiveikas tarina kertoo ystävyydestä, sisaruudesta sekä äidistä ja tyttärestä – naisista, jotka yhdessä suuntaavat kohti muutosta. Päähenkilöksi nousee nyt täysihoitolan omistajaksi kohonneen Ida Erikssonin tytär Kirsti. Aikansa historiaa eläväksi tekevästä näytelmästä nauttii myös kirjasarjaa tuntematon yleisö.
Kaikki tuntuu olevan mahdollista nuoruudessa, etenkin iloisella 20-luvulla!
Naisylioppilaat, polkkatukka, uudet aatteet! Kirstin, huolettoman perhetytön, elämä katkeaa kuitenkin yllättävään menetykseen. Vahvan mallin Ida-äidiltään saaneena hän lähtee Pariisiin opiskelemaan ja uutta alkua etsimään, mutta suuri kaupunki ei tarjoa helppoa unelmaa. Itseään, tai rakkautta ei ehkä tarvitsisi etsiä niin kaukaa? Millaisen perspektiivin asiat saavat myöhemmin? Mukana vilahtelee tuttuja henkilöitä Olavi Paavolaisesta Coco Chaneliin.

Ohjaus: Sini Pesonen
Käsikirjoitus: Enni Mustonen
Sävellykset: Iikka Kahri
Lavastus: Camilla Nenonen
Pukusuunnittelu: Laura Dammert
Rooleissa: mm. kuvan Emma-Sofia Hautala

Taideruukki: Taideruukki toivottaa vierailijat tervetulleeksi ympäri vuoden tarjoten elämyksiä kaikille aisteille. Monipuolinen näyttely- ja tapahtumatarjonta Pato Klubilla sekä Galleria Padossa, käsityöläisten ja taiteilijoiden pajat puoteineen, toimintatyöpajat, hyvinvointipalvelut, muut luovan alan yritykset ja erilaiset kotoisat tapahtumat saavat kävijät ja matkailijat viihtymään talossa pidempäänkin.
 
Kymin Huvila: Vuonna 1873 rakennettu Kuusankosken vanhin käytössä oleva asuintalo tarjoaa arvokkuutta, upeutta, loistokkuutta ja hienostuneisuutta. Huvilan on suunnitellut suomalainen arkkitehti Theodor Decker, joka on opiskellut Tukholman taideakatemiassa vuosina 1858–1863. Näissä puitteissa paikan päällä laadukkaista raaka-aineista valmistetut tarjoilut ja arkilounaat maistuvat astetta paremmilta.

Hinta 84 €/henkilö
Hinta sisältää: teatterilipun, ruokailun Kymin Huvilassa, bussikuljetukset ja alv.

Aikataulu: 

klo 08.45 Kiasman turistipysäkki, Helsinki
klo 09.45 Porvoon turistipysäkki, Rauhankatu 20
klo 10.15 Taideruukki Kuusankoskella
klo 11.30 Lounas Kymin Huvilassa
klo 13.00 Näytös
noin klo 15.45 Paluumatka alkaa Porvoo – Helsinki

Ilmoittaudu viimeistään: 17.1.2018
Huomioitavaa: Matka sopii myös pienille ryhmille. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu tapahtuu etukäteen laskulla.
Varauksen yhteydessä ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, laskutusosoitteesi (posti tai s-posti) sekä mahdolliset ruoka-allergiat.
Matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä/matka.
Ilmoittautumiset: mi.saxen@porvootours.fi