Olet täällä

Porvoo & Loviisa, kahden päivän retki

Porvoo ja Loviisa - Kahden päivän retki

Aloitamme päivän Porvoossa opastetulla vierailulla J.L. Runebergin kodissa. Vierailun jälkeen kaupunki-opas vie meidät kiertoajelulle ja/tai kävelykierrokselle vanhaan kaupunkiin. Lounasta nautimme Hanna-Mariassa. Ostosaikaa on myös vanhassa kaupungissa. Matkamme jatkuu Haikon Kartanoon. Kartanossa nautimme iltapäiväkahvista ja kuulemme myös kartanon historiasta.  Majoitumme Spa-hotellin mukaviin huoneisiin ja meillä on myös aikaa nauttia Spa-hotellin altaista sekä kuntosalista. Syömme päivällisen Kartanoravintolassa.
Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme kohti Malmgårdin linnaa, jonka pitkät perinteet ulottuvat aina 1600-luvulle asti. Nykyinen päärakennus on 1880-luvulta. Opastetun linnakierroksen jälkeen meille esitellään myös panimo. Malmgårdin kartanopuodista voimme ostaa esim. tilan ekologisia tuotteita. Matkamme jatkuu Loviisaan ja syömme maukkaan kotiruokalounaan Ulrikanhovissa. Teemme myös opastetun kiertoajelun Loviisassa ja lopuksi vierailemme Bongan linnassa, taiteilija Riitta Nelimarkan upeassa galleriassa.

Perustiedot: 

Kesto:

kaksi vuorokautta

Hinta 2018:

alkaen 213 €/hlö, sis. alv. (Hinta on laskettu vähintään 25 hengen ryhmälle)

Hintaan sisältyy sis.pääsymaksu + opastus Runebergin kodissa, lounas Hanna-Mariassa, Porvoo-oppaan palvelut 1,5 tuntia, Haikon Kartanossa historiikki + iltapäiväkahvit + päivällinen, majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa yksi yö Haikon Kongressihotellissa, aamiainen, sis.pääsymaksu + opastus Malmgårdin linnassa, panimoesittely, lounas Ulrikanhovissa, Loviisa-oppaan palvelut 1,5 tuntia, sis.pääsymaksu + opastus Bongan linnassa ja alv.

Toteutus:

touko-syyskuu