Olet täällä

Porvoo & Loviisa, kahden päivän retki

Porvoo ja Loviisa - Kahden päivän retki

Aloitamme päivän Porvoossa opastetulla vierailulla J.L. Runebergin kodissa. Vierailun jälkeen kaupunki-opas vie meidät kiertoajelulle ja/tai kävelykierrokselle vanhaan kaupunkiin. Lounasta nautimme Hanna-Mariassa. Ostosaikaa on myös vanhassa kaupungissa. Matkamme jatkuu Haikon Kartanoon. Kartanossa nautimme iltapäiväkahvista ja kuulemme myös kartanon historiasta.  Majoitumme Spa-hotellin mukaviin huoneisiin ja meillä on myös aikaa nauttia Spa-hotellin altaista sekä kuntosalista. Syömme päivällisen Kartanoravintolassa.
Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme kohti Malmgårdin linnaa, jonka pitkät perinteet ulottuvat aina 1600-luvulle asti. Nykyinen päärakennus on 1880-luvulta. Opastetun linnakierroksen jälkeen meille esitellään myös panimo. Malmgårdin kartanopuodista voimme ostaa esim. tilan ekologisia tuotteita. Matkamme jatkuu Loviisaan ja syömme maukkaan kotiruokalounaan Ulrikanhovissa. Pihapiirissä sijaitsee käsityö- ja lahjatavaraliike Ukkola, mistä voi ostaa tuliaisia mukaan. Teemme myös opastetun kiertoajelun Loviisassa ja lopuksi vierailemme Bongan linnassa, taiteilija Riitta Nelimarkan upeassa galleriassa.

Perustiedot: 

Kesto:

kaksi vuorokautta

Hinta 2017:

alkaen 210 €/hlö, sis. alv. (Hinta on laskettu vähintään 25 hengen ryhmälle)

Hintaan sisältyy sis.pääsymaksu + opastus Runebergin kodissa, lounas Hanna-Mariassa, Porvoo-oppaan palvelut 1,5 tuntia, Haikon Kartanossa historiikki + iltapäiväkahvit + päivällinen, majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa yksi yö Haikon Kongressihotellissa, aamiainen, sis.pääsymaksu + opastus Malmgårdin linnassa, panimoesittely, lounas Ulrikanhovissa, Loviisa-oppaan palvdelut 1,5 tuntia, sis.pääsymaksu + opastus Bongan linnassa ja alv.

Toteutus:

touko-syyskuu