Olet täällä

Gastronomiaa!

Gastronomiaa!

Maku-ja silmänautintoja Porvoossa. Porvoo on kehittynyt varsinaiseksi nautintojen kaupungiksi. Keittiöistään tunnettuja ovat mm. Bistro Sinne, Meat District, Zum Beispiel, Ravintola Wanha Laamanni ja Sicapelle. Kakkuvalikoimallaan herkuttelijoita houkuttelevat mm. Café Cabriole, Café Postres ja Tee- ja Kahvihuone Helmi, vain muutamia mainitaksemme. Lähde makunautintojen pariin!

Päivän aikana tutustumme erikoisoppaan johdolla ruoan, juoman ja tapakulttuurin historiaan Porvoon vanhassa kaupungissa. Tietenkin piipahdetaan Brunbergin Makeistehtaan myymälässä tai Pienessä Suklaatehtaassa.

Elegantti lähiruokalounas nautitaan ravintola Sinnessä. Lounaan jälkeen tutustumme Porvoon ylpeyteen, Taidetehtaaseen ja sen ajankohtaisiin näyttelyihin. Iltapäivällä tutustutaan Porvoon Paahtimoon, jonka kahvikurssilla kuullaan kahvin historiasta, viljelystä, lajikkeista ja kahvin paahtamisen prosesseista. Kahvikurssi sisältää kolmen kahvin tastingin, iltapäiväkahvit ja makea kahvileivän. Paahtimossa mahdollisuus ostaa mukaan erilaisia kahveja.

Perustiedot: 

Kesto:

5,5 tuntia

Hinta 2018:

alkaen 88 €/hlö, ryhmän ollessa vähintään 20 henkilöä, sis. alv.

Hintaan sisältyy Porvoo-oppaan palvelut ohjelman ajan, lounas Bistro Sinnessä, kahvikurssi ja kolmen kahvin tasting sekä iltapäiväkahvit Porvoon Paahtimossa ja alv.

Ryhmän koko:

10-25 henkilöä

Toteutus:

Ympäri vuoden, ma-la