Olet täällä

m/s Gabrielle - Tyylikäs risteily saaristossa

Tunnelmia kauniissa Porvoon saaristossa

Leppoisan meren ja kauniiden maisemien luoma tunnelma takaavat onnistuneet juhlat, yritystilaisuudet ja virkistysretket. M/s Gabriellen tyylikkyys ja varustetaso ovat huippuluokkaa ja oleskelutilat sopivat asiakastilaisuuksiin.

Järjestä mieleenpainuva asiakastilaisuus, juhlat, polttarit, rapujuhlat, ruskaretki tai syntymäpäivät meren aalloilla. Koe ikimuistoinen risteily kauniissa Porvoon saaristossa nauttien samalla auringosta ja herkullisesta tarjoilusta. Risteilyyn voi yhdistää myös vierailuja Vanhan Porvoon idylliin tai rentoutumista rantasaunan lämmössä.

Kerro toiveistanne, niin suunnitellaan yhdessä teille onnistunut risteily!

Alus

M/s Gabriellen ammattitaitoinen miehistö takaa teille turvallisen ja korkealuokkaisen veneretken. Alus on korkeatasoinen huvijahti, joka on myös avomerikelpoinen. Tilavissa oleskelutiloissa vietät asiakas- tai yritystilaisuuksia ja muut tilat vastaavat pidemmän matkan tarpeita (kabiinit, wc- ja suihkutilat sekä poreallas). Aurinkokannella nautitaan kauniista kesäpäivistä grillaillen samalla suussa sulavia herkkuja. Uimatasolta pääsee myös pulahtamaan virkistävään meriveteen.

Perustiedot

 

Perustiedot: 

Yritys:

Charter-veneilyä M/S Gabriellella

Sijainti:

Suomenlahti (kotisatama Porvoo)

Tilat:

Veneessä tilat 15 hlölle

Isot sisä- ja ulkotilat

Keittiö

2x WC

Suuri aurinkokansi