Olet täällä

Vanha Porvoo, kotieläinpiha ja makeisia

Tutustu Vanhaan Porvooseen ja kotieläimiin

Tämän koululaisretken huipentuma on käynti Kungsbackan kotieläintilalla, jossa on lampaita, vuohia, vasikoita, hevosia, poneja, aaseja, emut Emma sekä Elmeri, kanoja, ankkoja, hanhia, kalkkunoita, minipossu, sika, kaneja ja vaikka mitä!

Aloitamme ohjelman opastetulla kiertoajelulla kaupungissa, jonka jälkeen kävelemme pitkin vanhan kaupungin keskiaikaisia kujia ja katuja. Jatkamme matkaa Kungsbackan kotieläintilalle Sikilän kylään, missä meitä odottaa traktoriajelu! Kotieläintilalla voi myös halutessa syödä omia eväitä.

Ohjelman päätteeksi käymme vielä Brunbergin makeistehtaan myymälässä tuliaisia ostamassa.

Asiakaspalaute 11.5.2012:

"Porvoon retki oli oikein onnistunut ja kaikki tyytyväisiä. Opas kertoi paljon mielenkiintoisia asiota. Hanna Marian ruokailu oli hyvin järjestetty: meitä vastaan tuli henkilö, joka ohjasi pöytiin, ruoka tuotiin heti ja lisää sai jos halusi. Kotieläinpihalla sai paijailla oikein olan takaa eläimiä.  Kolmen päivän ikäiset karitsat taisivat olla suosikkeja ja sika oli käsittämättömän ISO!  Karkkikaupassa käyntiin näytti jäävän vähän aikaa, mutta kuljettaja kehotti tekemään ihan rauhassa ostokset eikä lähtöajalla ollut hätää. Bussimme kuljettaja oli hyvin ystyävällinen ja kohtelias. Siis kaikenkaikkiaan hyvä retki."

Perustiedot: 

Kesto:

4 tuntia

Hinta 2018:

14 €/oppilas, sis. alv. (Hinta on laskettu vähintään 25 oppilaan ryhmälle)

Hintaan sisältyy Porvoo-oppaan palvelut 1,5 tunnin ajan, sis.pääsymaksu + traktoriajelu Kungsbackassa ja alv.

Toteutus:

Ohjelma voidaan toteuttaa parhaiten touko-syyskuussa.