Olet täällä

Henkilökunta

Henkilökunta esittäytyy

Asiakaspalvelussa

Sussi Eriksson: Nimeni on Sussi Eriksson, tulin töihin Porvoo Toursin iloiseen joukkoon vuonna 2000. Tehtäviini kuuluu kaikki toimiston työt, kuten erilaisten ryhmämatkojen suunnittelu - räätälöin mielelläni asiakkaille juuri heidän toivomansa kokonaisuuden. Toimistopäällikön toimenkuvaani kuuluvat myös mm. yrityksen taloushallintaan liittyvät asiat kuten laskutus ja reskontra-asiat. Olen hevoshullu! Kotonamme on hevosia, sekä ihana pitkäkorvainen Ingvar-aasi.

sussi.eriksson (at) porvootours.fi

Jessica Rikberg: Olen Jessica Rikberg, aloitin työharjoittelujakson jälkeen Porvoo Toursin vakituisena työntekijänä huhtikuussa 2011. Valmistuin restonomiksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta kesällä 2011. Työtehtäviini kuluu mm. kaikenlaiset toimistotehtävät, varaukset ja ryhmämatkojen suunnittelu. Olen yhteydessä Itä-Uudenmaan yrityksiin, joiden kanssa yhteistyössä järjestämme niin yrityksille, yhdistyksille kuin koululaisillekin laadukkaita retkiä. Vapaa-aikaani vietän perheen ja kavereiden kanssa. Äitiyslomalla 7.7.2014 alkaen.

jessica.rikberg (at) porvootours.fi


Sussi Eriksson, Jill Backman ja Jessica Rikberg

Harjoittelijat

Tarjoamme matkailualan opiskelijoille harjoittelupaikkoja toimistossamme. Olemme iloisia siitä, että omalta paikkakunnaltamme löytyy sekä alan ammattikorkeakoulu että keskiasteen oppilaitos, joista rekrytoimme päteviä ja mukavia työntekijöitä.

porvootours (at) porvootours.fi