Olet täällä

Useat palkinnot

Porvoo Tours on palkittu useasti

Yrityksen entinen toimitusjohtaja Birgitta Palmqvist valittiin vuonna 2009 Vuoden Porvoolaiseksi.

Perustelut: Kunnianosoitus erimerkillisestä omistautumisesta Porvoon matkailuelinkeinon ja yrittäjyyden kehittämisessä. Porvoo Tours Oy -aktiivinen matkailun edistäjä. Birgitta Palmqvist tuo positiivisesti esiin Porvoota ja porvoolaisuutta.

Matka 09 -messuilla Porvoon ja Loviisan yhteisosasto palkittiin parhaana kotimaisena messuosastona.

Suomen Matkailutoimittajien Kilta palkitsi Porvoo Toursin ja sitä kautta koko Porvoon ja Loviisan seudun kotimaan parhaana matkakohteena vuonna 2007.

Palkintoperusteet: "Porvoolainen Porvoo Tours on koonnut yhteen ja avannut kulttuurihistoriallisesti hienon Itä-Uudenmaan kartanoineen ja muine kulttuurikohteineen matkailijoille. Mukana ovat Porvoon ja Loviisan lisäksi Askola, Sipoo, Pernaja, Liljendal, Lapinjärvi ja Ruotsinpyhtää. Monien vuosien työn tuloksena on upeita ja ainutlaatuisia kierroksia Agricolan syntymäsijoille, Ville Vallgrenin lapsuuden maisemiin, Creutzin suvun Malmgårdin kartanoon. Puhumattakaan Edelfeltistä ja Haikosta tai Riitta Nelimarkan Bongan linnasta Loviisassa. Idean takana on ollut Porvoo Toursin perustaja Birgitta Palmqvist, jonka uurastuksen ansiosta itäuusmaalaiset kunnat tekevät nyt loistavaa yhteistyötä matkailun saralla. Matkailutoimittajien Kilta haluaa palkita Birgitta Palmqvistin/Porvoo Toursin kautta koko Itä-Uudenmaan monipuolisen matkailutarjonnan parhaana kotimaisen matkailukohteena."

Itä-Uudenmaan Vuoden Yritys 2006 kilpailussa Porvoo Tours sai kunniamaininnan. Palkinnon jakavat vuosittain Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikkö ja Itä-Uudenmaan liitto.

Palkintolautakunnan perustelut: Porvoo Tours on merkittävällä tavalla kehittänyt matkailutoimintaa ja on paras asiantuntija sekä koordinoija matkailussa erityisesti Itä-Uudellamaalla. Porvoo Tours on koonnut yhteiseen verkostoon laadukkaita ja sitoutuneita kumppaneita, joiden kanssa kehitetään korkealaatuisia matkailutuotteita ja harjoitetaan yhteismarkkinointia Itä-Uudenmaan maakunnassa. Maakunnassa tällä on suuri merkitys.

Porvoo Toursille luovutettiin syksyllä 2005 Sihteeri & Assistenttimessujen yhteydessä Parhaimman Messuosaston Kunniakirja.

Vuonna 2002 Kuninkaantie Eteläisessä Suomessa valitsi Porvoo Toursin Vuoden Yrittäjäksi. Valinnalla kiitettiin Kuninkaantien kanssa tehdystä ansiokkaasta yhteistyöstä.

Vuonna 2001 Porvoo Tours valittiin Porvoon Vuoden Yrittäjäksi. Palkinnon antajana toimi Porvoon Yrittäjät ry. Palkinto annettiin tunnustuksena ansiokkaasta ja tuloksia tuottavasta yrittämisestä.