Tiimimaalaus

Tiimimaalaus

Tiimimaalaus tarjoaa tilaisuuden päästä kokeilemaan oikeaa taiteilijaelämää. Tiimimaalaus on taidemaalausta ammattitaiteilijan opastuksella. 2-5- hengen ryhmissä työstetään yhteistä teosta suurelle maalauspohjalle, ennalta annetun tehtävänannon mukaan.

Työvälineinä on silveltimet ja vesiliukoiset akryylivärit, joiden lyhyt kuivumisaika mahdollistaa teoksen jatkamisen kerros kerrokselta. Tiimiläiset välillä vaihtavat paikkoja keskenään, jatkavat siitä mihin toinen jäi. Yhdessä maalaaminen on rentoa ja luontevaa yhdessä oloa, hauskaa ja elämyksellistä tiimityötä/väri-iloittelua. Maalauksen aiheena voi olla esim. Firman arvot, firman tuleva tavoite, asetelma, työkaverit - aihe sovitaan etukäteen taiteilijan kanssa. Muistoksi päivästä saisitte itse maalaamanne taulut.

Tämä ohjelma on mukava toteuttaa yhdessä työtovereitten kanssa jakaen näkemyksiä ja yhdessä luoden. Vaikka joukko jaetaan pienempiin ryhmiin, pääsee koko porukka yhdessä toteuttamaan ja nauttimaan kokemuksesta. Eikä naapuritiimin kankaalle maalaaminen ole missään nimessä kiellettyä.

Ohjelma voidaan järjestää ulkona hyvällä säällä.

Perustiedot: 

Toteuttaja:

Go Experience

Kesto:

1-2 tuntia, riippuen ryhmän aikataulusta

Toteutus:

ympäri vuoden