Olet täällä

Strömma Helsinki - Elämyksiä maalla ja merellä

Meriteitse Porvooseen

Oy Strömma Helsinki Ab harjoittaa sightseeing- ja tilausristeilyliikennettä neljällä aluksella Helsingin saaristossa ja sightseeing-liikennettä viidellä kaksikerrosbussilla Helsingissä.  Helsinki Sightseeing™ järjestää sightseeing- ja Tilausristeilyitä Helsingistä Porvooseen yhdistää ihanan merimatkan Porvoon historiaan ja kulttuuriin..

Leppoisan saaristomeren ja kauniiden maisemien luoma tunnelma on takuuvarma onnistuneille juhlille, yritystilaisuuksille ja virkistysretkille. Kysy lisää, niin suunnitellaan teille yhdessä onnistunut tilaisuus!

Suomalainen design syntyi Porvoossa!

Hyvä ruoka, upeat merimaisemat, kalastajamiljööt, rantasaunat ja kauniit huvilat ovat osa saaristoristeilyä. Risteilyyn voidaan liittää myös toiveidenne mukaan erilaisia ohjelmia. Tänä vuonna Porvoon päiväretkellä vierailemme Porvoon Museon Design-näyttelyssä. Iltapäiväkahvit nautimme ravintola Taidetehtaan Vitriinissä. Taidetehdas on vuonna 2012 avattu Porvoon uusi taiteen, tapahtumien ja kongressien keskus. Olemme varanneet aikaa tutustumiseen Taidetehtaan näyttelyihin. Paluumatkalla risteillessä Helsinkiin voi nauttia päivällisen kiireettä laivassa.

Perustiedot: 

Yritys

Oy Strömma Helsinki Ab

Sijainti

Kotisatama Helsingin Kauppatori, tilauksesta Porvoo

Tilat

Risteilyt 20-200 hlö