Olet täällä

Ko​kouspalvelut sekä kokoustilat Porvoossa ja Itä-Uudellamaalla

Itä-Uusimaa ja Porvoo ovat täynnä uskomattomia sekä perinteisiä kokouspaikkoja erilaisilla varusteilla erilaisiin tilaisuuksiin. Kauttamme löydätte helposti ja vaivattomasti Teille oikean kokoustilan sekä kokouspalvelut vuoden ympäri.

Porvoo Tours - kokousjärjestäjän apuna

Porvoo Tours auttaa, kun etsitte mukavaa kokouspaikkaa, kohdetta missä järjestää vaikka suuret järjestöpäivät, paikkaa missä tyhy-päivänne onnistuisi hienosti jne.

Kokouspalvelumme:

  • etsimme ja kilpailutamme teille kokouspaikan siihen liittyvine majoituksineen, ohjelmapalveluineen, opastuksineen, ruokailuineen jne. 
  • kokouspaikkoja saaristossa, vanhojen kaupunkiemme sydämessä ja maaseudulla 
  • kokoustiloina kartanot, ranta-aitta, navetta, kongressikeskus, hotellikabinetti, laivat, huvilat ja mökit, elämyskohteet... Vaihtoehtoja on monia! 
  • hoidamme puolestanne myös osallistujien rekisteröinnin siihen liittyvine varauksineen (majoitus, erikoisruokavaliot jne.)

Osanottajarekisteripalvelu!

Hoidamme puolestanne tapahtumienne ilmoittautumisten rekisteröinnin. Tapahtuman osallistujat voivat tehdä ilmoittautumisensa ja rekisteröitymisensä tilaisuuksiin sähköisesti kauttamme. Teidän ei ole tarpeen puhelimitse tai sähköpostitse itse ottaa vastaan ilmoittautumisia, tehdä osallistujalistoja, allergialistoja, kirjata ja ilmoittaa peruutuksia jne. Me teemme sen puolestanne. Uusi palvelumme säästää teiltä aikaa ja vaivaa.

Kysykää meiltä lisää!