Olet täällä

Stor-Kroksnäs Kokouskartano - laatua maaseudun rauhassa

Historiallinen kartano maaseudun rauhassa

On sanottu, että jo matka mutkittelevaa kylätietä pitkin Stor-Kroksnäsiin vähentää stressiä. Perillä Stor-Kroksnäs Kokouskartanon viehättävä ja rauhallinen kulttuurimiljöö odottaa. Maaseudun rauha ja keittiön herkut tukevat vieraiden keskittymistä, luovuutta ja kokouksen tuloksien toteuttamista. Oma rauha, kaunis ympäristö, kukkiva puutarha, elävä maaseutu ja Kroksnäsin lahden aallokko inspiroivat aikoinaan jopa J.L. Runebergiä.

Stor-Kroksnäs Kokouskartanossa on korkeatasoiset kokouspalvelut ja kokoustilat. Kokoustilan varusteena on videotykki, WLAN, valkokangas, fläppitaulu, piirtoheitin, videot ja TV. Ryhmätyötiloja tarvittaessa. Majoitus kahden hengen isoissa, tilavissa huoneissa. Huoneisiin mahtuu myös lisävuode tarvittaessa.

Ympäröivä luonto viehättää

Ammattitaitoinen ja taitava keittiömestari valmistaa teitä varten herkullisia aterioita paikallisista raaka-aineista rennolla ja nuorekkaalla otteella. Ilta voi jatkua saunoen ja luonnosta nauttien. Saunan terassilla voitte kesällä nauttia auringonlaskusta. Puutarha ja meren läheisyys mahdollistavat monenlaisia elämyksiä ja ohjattuja aktiviteetteja. Kokouskartano on avoinna ryhmille ympäri vuoden. Kartano palvelee vain yhtä ryhmää kerrallaan.

Perustiedot: 

Yritys:

Stor-Kroksnäs kokouskartano

Sijainti:

14 km Porvoon keskustasta, merenlahden rannalla

Tilat:

Kokoustilat 10-22 hlöä

Majoitus 14 + 6 henkilölle

Ruokailut max 30 hlöä kokouksen yhteydessä,

muuten max 50 hlöä

Sauna