Olet täällä

Pilasterit - Loviisan hovi

Pilasterit - Tunnelmallinen kokous omassa rauhassa

Pilasterit tarjoaa eteläisen Suomen stimuloivimmat kokouspuitteet johtoryhmätyöskentelyyn, markkinointitiimin aivoriiheen tai muuhun yritykselle tärkeään palaveriin. Haluatko tarjota työporukalle, ystäville tai ehkä perheellesi ikimuistoisen vierailun kodinomaisessa Pilasterit -miljöössä, jonka päärakennus on valmistunut 1700-luvulla? Loviisan Hoviksikin kutsuttu Pilasterit toimi yksityiskotina 1980-luvulle asti, ja sama kodinomaisuus palvelee myös nykypäivän kävijää.

Majoitu yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa

Pilastereiden päärakennuksessa on viisi korkeatasoista kahden hengen huonetta. Huoneet on sisustettu yksilöllisesti, ja niissä voit ihailla myös harvinaista taidetta ja uniikkeja taide-esineitä. Pilastereiden tunnelmallisessa aitassa voi yöpyä neljä henkilöä. Aitta on ihanteellinen majoitusratkaisu perheille, sillä ylä- ja alakerran huoneissa voi nauttia myös omasta rauhasta. Aitassa on oma keittonurkkaus, ja molemmissa kerroksissa on pieni kylpyhuone.

Oluttupa ja sauna houkuttelevat viipymään

Pilastereiden miljöössä syntyy mukava yhteishenki, sillä majoitus järjestetään aina vain yhdelle ryhmälle kerrallaan. Oma Pilasterit-emäntä huolehtii viihtyisyydestä koko vierailun ajan kokouksista vapaa-aikaan. Kirjaston hyvin varustettuun baariin on mukava kokoontua ennen tai jälkeen saunan. Pihapiirissä on nimittäin aito kertalämmitteinen sauna, jonka savuntuoksuiseen lämpöön on ihana sukeltaa virkistäytymään. Tšekkiläisen käsityömestarin jalopuumateriaaleista rakentamassa oluttuvassa tarjoillaan juomien lisäksi iltapalaa. Helppoa on myös asettua illalliselle viereiseen ravintola Degerby Gilleen. Ja aamulla saatte herätä vastaleivotun leivän tuoksuun, joka kutsuu viihtyisään aamiaishuoneeseen.

 
Perustiedot: 

Yritys:

Pilasterit

Sijainti:

Loviisan keskustassa

Tilat:

kokoustilat 5-14 hlöä, majoitus 10 hlöä.

Aitassa majoitus 4 hlöä.

Ryhmätyötiloja, puulämmitteinen sauna, vastavirtauima-allas, takkatupa, oluttupa.