Olet täällä

Kannonnokka & Vanha Navetta

Kannonnokka & Vanha Navetta

Uniikit juhla-, ravintola- ja kokoustilat Porvoonjoen varrella – luonnonläheinen Kannonnokka metsän keskellä sekä tunnelmallinen Vanha Navetta. Tervetuloa herkullisten elämysten äärelle!

Yritys- ja perhejuhlat

Sekä Kannonnokka että Vanha Navetta tarjoavat mitä ainutlaatuisimmat puitteet erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Kannonnokassa juhlatilana toimii kesäaikaan pärekattoinen terassi, ja talviaikaan juhlat rakentuvat elämyksellisen kotaruokailun ympärille. Vanhasta Navetastakin löytyy kaksi juhlatilaa: alakerran ympärivuotisessa käytössä oleva ravintolasali, sekä kesällä käytössä oleva navetan ylinen. Tiloissamme toteutetaankin paljon yritys- ja perhejuhlia häistä eläköitymisillallisiin, aina pienistä ryhmistä max 120 henkilön juhliin. Uniikkien tilojen lisäksi asiakkaamme arvostavat korkeatasoista ruokaamme - välittömällä palvelullamme höystettynä!

Kalliosauna

Kannonnokan Kallionkolo-sauna on vertaansa vailla! Osin kallioon louhittu sauna lumoaa lempeillä löylyillään, ja terassiin upotettu poreallas sekä puulämmitteinen palju viimeistelevät saunakokemuksen. Saunomiseen voi yhdistää vaikkapa hemmotteluhoitoja sekä elämyksellisen ruokailun Kannonkolo-kodassa.

Kokoukset

Kannonnokan takkatila sekä Vanhan Navetan päätila soveltuvat kokoustiloiksi silloin, kun ympäristöksi toivotaan jotakin muuta kuin perinteistä luokkahuonetta. Insipiroiva miljöömme kätkee sisälleen nykyaikaisen kokoustekniikan, ja kehuja saanut keittiömme huolehtii siitä, että päivän menukokonaisuus tarjoaa sekä makuelämyksiä että tasaista jaksamista pitkiinkin kokousrupeamiin. Kokouskapasiteetti vaihtelee vuodenajasta ja paikasta riippuen ollen maksimissaan noin 50 henkilöä. Kokouspäiviin voi liittää myös erilaiset aktiviteetit, iltaruokailut sekä saunomisen. Majoituksen toteutamme paikallisten yhteistyökumppaniemme kanssa.

Virkistyspäivät & hyvinvointi

Luonnonläheisyys on käsinkosketeltavaa niin Kannonnokassa kuin Vanhalla Navetalla. Puitteet ovat mitä otollisimmat erilaisten virkistyspäivien järjestämiselle. Päivien ohjelmaan onkin mahdollista sisällyttää mitä moninaisempia aktiviteetteja sekä hyvinvointiohjelmia. Räätälöimme ohjelmakokonaisuuden ryhmän toiveiden mukaisesti.

Ryhmämatkat

Lounas- ja päivällistilaisuudet ovat kysytyimpiä ryhmille suunniteltuja kokonaisuuksiamme niin Kannonnokassa kuin Vanhalla Navetalla. Tilaisuuksiin voi liittää myös vaikka saunomisen kalliosaunassa tai jonkin monista aktiviteeteistamme.

Perustiedot: 

Yritys:

Kannonnokka & Vanha Navetta

Sijainti:

Kerkkoo, Porvoosta n. 15 minuutin ajomatkan päässä.

Tilat:

Kannonnokassa kota, kalliosauna + takkahuone. Vanha Navetta: ruokailu, juhlat, kokouksia.

Erilaisia aktiviteetteja.

Ryhmän koko:

pienryhmä - max 120 hlöä