Olet täällä

Hommanäsin Kartano

Hommanäsin Kartano on sissipäällikkö Tapani Löfvingin kruunutila 1700-luvulta. Se sijaitsee Vessöön saarella Porvoon saaristossa. Upea kartanorakennus huokuu historiaa ja mielenkiintoisia tarinoita ja siellä viihtyvät niin ryhmät kuin perheetkin.

Kokoukset rauhallisessa miljöössä

Aivan rannan tuntumassa, luonnon rauhassa on nykyaikainen kokousrakennus, jossa kokousta voi viettää jopa noin 50 henkilöä. Palvelu on yksilöllistä, sillä tilalla on kerrallaan vain yksi ryhmä. Kokoustiloissa on tv, av-laitteisto (dvd) ja videotykki, fläppitaulu, valkokangas ja internet-yhteys sekä mahdollisuus käyttää kolmea ryhmätyötilaa.

Kokouspäivän aikana tilan emäntä huolehtii maukkaista ruokailuista. Saavuttuanne kokoustiloihin teille on tarjolla tervetuliaiskahvit, lounas tarjoillaan Kartanon päärakennuksen tunnelmallisessa salissa ja iltapäiväkahvit nautitaan kokouksen yhteydessä.

Kokousrakennuksen alakerrasta löytyy 20 hengen saunaosasto. Mikäpä sen mukavampi tapa päättää kokouspäivä kuin saunan lämpimät hemmottelevat löylyt! Saunaosastolla on myös kylpytynnyri kahdeksalle kylpijälle. Mikäli kaipaatte aitoja perinteisiä suomalaisia lempeitä löylyjä, kartanon alueella on myös viiden hengen savusauna.

Majoitus korkeatasoisissa huviloissa

Hommanäsin Kartanon pihapiirissä on kaksi korkeatasoista loma-asuntoa. Villa Eva on valmistunut 2005 ja Villa Brita 2000. Villa Eva on 120 m² ja siellä majoittuu mukavasti 12 henkilöä. Villa Evassa on kolme makuuhuonetta, tupakeittiö, parvi, sauna kahdella suihkulla sekä terassi. 8 hengelle sopiva Villa Brita on 80 m². Siellä on makuuhuone, keittiö, olohuone, pesutilat ja puulämmitteinen pihasauna (lisämaksusta).

Ryhmävierailut

Hommanäsin kartanoon järjestyy myös kartanovierailut yksityisille ryhmille. Tilan emäntä kertoo kartanon historiasta ja samalla voidaan nauttia suussa sulava lounas tai päivällinen. Iltaa voidaan jatkaa tilan uusitulla saunaosastolla ja rentoutua kylpytynnyrissä.

Muut palvelut

Hommanäsin Kartanossa toimii kesäkahvila Café Löfving, joka palvelee kävijöitään idyllisessä piharakennuksessa. Lisäksi rannassa on pienvenesatama, johon veneilijät voivat jättää veneensä tullessaan kahville Café Löfvingiin.

Perustiedot: 

Yritys:

Hommanäs Gård

Sijainti:

12 km Porvoon keskustasta

62 km Helsingistä

Tilat:

Kokoustilat 5-50 hlöä

Majoitus 20 hlöä

Ruokailut 5-50 hlöä