Olet täällä

Haikon Kartano

Tyylikäs ja tunnelmallinen Haikko

Haikon Kartano sijaitsee meren rannalla kauniin kartanopuiston keskellä. Historiallinen kartano, makuelämykset ja kylpyläpalvelut sopivat erityisesti aikuiseen makuun. Todellinen nautinnon paikka pariskunnille ja seurueille lomaan, juhlaan ja virkistykseen. Yövy romanttisessa kartanohuoneessa tai viihtyisässä kylpylähotellissa: suite-, superior- tai standard-huoneissa.

Kylpylä ja hoidot rentouttavat

Ylelliset, hemmottelevat kylpylähoidot rentouttavat niin mielen kuin kehon. Erikoisuutena -110 asteen huippukylmähoito, joka on todellinen extreme-elämys. Japanilaistyyppisellä Yorokobi-allasosastolla nautit porealtaiden lämmöstä ja erilaista saunoista. Kuntoaan voi hoitaa Fitness Studiossa ja testihuoneessa tai esimerkiksi läheisellä lenkkipolulla.

Tulokselliset kokoukset Haikossa

Haikko on palkittu useasti Suomen parhaana kokoushotellina. Tule yrityksesi kanssa kokoustamaan Haikon monipuolisissa ja tarpeisiinne muuntuvissa kokoustiloissa. Haikko on lähellä pääkaupunkiseutua, vain noin 30 min ajomatkan päässä Helsingistä. Haikko tarjoaa sekä laadukkaat puitteet että rauhalliset kokoustilat tehokkaille kokouksille. Voit viettää kokouksen moderneissa kokoustiloissa Kongressikeskuksessa tai uusissa tiloissa meren rannassa Villa Haikossa.

Kokouspäivän aikana pääsette nauttimaan Kartanon keittiön loihtimia upeita lounaita ja päivällisiä historiallisessa Kartanomiljöössä. Kongressihotellissa sijaitseva Conference Cafén kahvibuffet on käytössänne koko päivän. Tarjolla on hedelmiä, pikkusuolaista ja makeita kahvileipiä, jotka virkistävät kokouksen välissä.

Lisäksi voitte jatkaa kokouspäiväänne hemmottelevissa hoidoissa, liikunnan merkeissä, rentoutuen allasosastolla tai kehittää tiimihenkeä haastavissa kilpailuissa ja hauskoissa joukkuekisoissa.

Perustiedot: 

Yritys:

Haikon Kartano

Sijainti:

45 km Helsingistä ja lentokentältä, 7 km Porvoon keskustasta

Tilat:

Kartano, kylpylä ja kongressikeskus.

199 huonetta kongressihotellissa ja 27 kartanon päärakennuksessa.

Kartanossa on ravintolatilat 400 hengelle.

Spa Bistro & Café. Kartanon Klubi -iltaravintola.

Villa Haikko meren rannalla, jossa juhlatilat 30-200 hengen tilaisuuksiin.

Kongressikeskuksessa kokoustilat 10-400 hengelle.

Kylpylä aikuiseen makuun.

Paljon oheisohjelmia.