Olet täällä

Bosgårdin kartano

Kartanokokous Bosgårdissa

Bosgård muodostui 1610-luvulla viidestä rälssitilasta. Tilan ensimmäinen omistaja oli ratsumestari Jakob Sabelhierta 1611-1640. Bosgård on monimuotoinen ja toimiva kartanomaatila, joka tuottaa luomumenetelmillä aito  Charolais -pihvikarjaa. Tilalla on ympäri vuoden lihanmyynti, ravintolapalveluita, tilakierroksia, kokouksia sekä itsenäistä ja ohjattua ohjelmaa. Ryhmille tilauksesta.

Kartano sijaitsee strategisesti erinomaisella paikalla Itä-Uudellamaalla ainoastaan 13 km matkan päässä Porvoosta. Bosgårdin kartano tarjoaa erinomaiset puitteet päiväkokousten pitämiseen. Rauhallinen sali on kooltaan n. 60 m², saliin mahtuu n. 35 henkilöä. Kesällä käytössä on lisäksi suuri terassiparveke. Kokoustilasta löytyvät fläppitaulu, valkokangas, videotykki sekä langaton verkko. Kahvit ja lounas tarjoillaan kartanon barokkisalissa. Tilaisuudet räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Suosittuja tilaisuuksia Bosgårdissa ovat Charolais-päivällinen, Tilakierros, Kartanokokous sekä BBQ-grillauskurssit. Bosgårdin tilaisuuksissa tarjotaan aina tilalla tuotettua ensiluokkaista Charolais -luomupihvilihaa; kartano on Uudenmaan suurin arvokkaiden perinnemaisemien hoitaja. Tilan laaja pihapiiri sekä ympäristö tarjoavat myös erinomaiset puitteet erilaisille virkistäytymispäiville.

Perustiedot: 

Yritys:

Bosgårdin kartano

Sijainti:

13 km Porvoosta ja 60 km Helsingistä

Tilat:

Kokoustilat päärakennus 2-40 hlö, kesällä 200 henkilöön saakka (Vanha Heinävintti)

Modernit kokoustekniset apuvälineet

Tilakierros, ruokailut, lihanmyynti