Olet täällä

Porvoo Tours

Porvoo Tours Oy

Adlercreutzinkatu 17, 06100 Porvoo
puh. 019 574 2200
porvootours (at) porvootours.fi
etunimi.sukunimi (at) porvootours.fi

Asiakaspalvelu ma-pe klo 9-16.

Faacebook Seuraa meitä Facebookissa!

 

Porvoo Tours Oy on Kilpailu- ja kuluttajavirastossa rekisteröity matkanjärjestäjä 9097/08/MjMv ja Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) jäsen. Olemme erikoistuneet ryhmien palvelemiseen. Toimistomme tietää "kaiken" Porvoon seudusta ja Itä-Uudenmaan kohteista. Suunnittelemme myös matkoja ja retkiä kotimaassa, Ruotsiin sekä Baltian maihin vuoden ympäri. Porvoo Toursin työ matkailun hyväksi Itä-Uudellamaalla on palkittu monesti vuosien varrella. Maakunnan matkailun laadun kohottamiseksi panostetaan mm. valtakunnalliseen matkailun laatuohjelmaan Laatutonniin.

Laatutonni

Laatutonni on matkailualalle räätälöity, käytännönläheinen laatuohjelma, joka pohjautuu kansainvälisiin laatupalkintokriteereihin. Laatutonni -ohjelma sisältää yritykselle sen koosta riippumattoman laatuvalmennuksen sekä jatkuvan seurannan välineen LaatuVerkon. Porvoo Toursin asiakaspalautteet ohjautuvat Laatuverkon seurantaan. Olemme asiakaspalautteiden perusteella päässeet Laatutonnin Suomen TOP 40-yritysten joukkoon.

Toimintatapamme

Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua ja parhaita mahdollisia ohjelmia asiakkaillemme. Olemme suunnitelleet valmiita ohjelmaehdotuksia ryhmille Itä-Uudenmaan kohteisiin. Ohjelmaehdotuksia löydät toisaalla kotisivuillamme ja niistä on myös painettu suomenkielinen esite, jonka me mielellämme lähetämme postitse. Koululaisryhmille on suunniteltu ihan omia paketteja.

Olemme keränneet tietoja kokous- ja ohjelmapalveluista Itä-Uudellamaalla ja niistä haluamme mielellämme räätälöidä juuri teille sopivia kokonaisuuksia. Haluamme myös palvella ryhmiä Itä-Uudeltamaalta, jotka suunnittelevat matkoja ja retkiä kotimaassa ja esim. Ruotsiin tai Baltian maihin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! Välitämme Tallink Siljan, Viking Linen sekä Eckerö Linen laivamatkoja.

Opastuspalvelut

Porvoon, Loviisan ja Sipoon matkailuoppaiden välitys on  Porvoo Toursin perustoimintoja. Oppaat ovat Suomen Opasliitto ry:n auktorisoimia matkailuoppaita ja ovat Porvoon Matkailuoppaat ry:n ja myös Itä-Uudenmaan Oppaat ry:n jäseniä. Katso kohta Opastukset.